Torbjörn Selin Överlevnadsinstruktör

Hej!

Torbjörn Selin heter jag som är huvudinstruktör, grundare och ägare av All in Nature Sweden AB. 

Nedan ser du det fantastiska gäng som under åren valt att hänga med ut i skogen för att utbilda tusentals kunskapstörstande friluftsmänniskor. Det är tillsammans som vi gjort det möjligt att hålla alla våra kurser med den höga ambitionsnivån som vi har. 

Kompetenserna i vårt gäng är mycket breda, från världsomseglare, sjuksköterskor, specialpedagoger, överlevnadsinstruktörer från försvarsmakten och fjälledare med mera. Alla har en gedigen erfarenhet av att vistas utomhus och alla har en god pedagogisk förmåga. Dessutom sätter vi alltid din säkerhet i första rummet, oavsett vilken kurs vi genomför.

Våra överlevnadsinstruktörer är examinerade internt eller har motsvarande utbildning i antingen försvarsmakten eller Svenska Överlevnadssällskapet. Biträdande instruktörer är under utbildning och våra specialister har specialkompetens inom områden som vi behöver vid olika kurser.

Vi instruktörer gillar mötet med människor och längtar hela tiden efter nästa kurs och nästa gång vi får chansen att träffa någon av er där ute. Läs mer om alla våra instruktörer nedan och mer info om mig hittar du på knappen här.

Vill du bli en av våra instruktörer?

Vi är alltid öppna för att välkomna nya vänner in i vår gemenskap! 

Genom att delta på ett antal kurser får du en bild av vad vi gör och vilka vi är, samtidigt som vi lär känna varandra. Du kan även genom egna meriter inom överlevnad och friluftsliv maila in en intresseanmälan och presentation av dig själv. Sedan tar vi det från den punkten där du kan få vara med som biträde och hjälpa till på lite kurser.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Sju personer i Team All in Nature Sweden står uppställda intill varandra vid en sjö.