Om All in Nature SWEDEN

Med ämnet överlevnad som grund erbjuder vi Sveriges mest omfattande utbud av kurser – allt från 6h teambuilding till 72h överlevnadskurser. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som till företag och anpassar oss efter din förmåga och vädrets nyckfullhet för ett optimalt resultat.

Med över 20 års erfarenhet av friluftsliv, överlevnad och kursutveckling har vi en mycket gedigen kunskap av att utbilda individer och grupper av människor i alla typer av väder och miljöer, främst i nordiskt klimat. I trygga händer får du chansen att utvecklas, testa dina nyvunna kunskaper och kanske lära känna helt nya sidor av dig själv.

Ingen är någonsin fullärd och hungriga vargar jagar bäst. Därför slutar vi aldrig att söka nya kunskaper och skaffa oss ytterligare erfarenheter. Du som kund ska kunna lita på att vi vet vad vi pratar om och att vi har upplevt det du får uppleva. Vår hundraprocentiga professionalitet i allt vi gör är en garanti för dig som väljer att komma till oss för din utbildning.

Vi älskar att vara ute i naturen och vill få fler människor komma ut i och uppleva den på nära håll. Vi ser en sann glädje i att dela med oss av våra kunskaper och att möta nya som återkommande kunder. 

Välkommen! Hoppas att vi får träffa just dig snart!

//Torbjörn Selin, grundare och ägare av All in Nature SWEDEN