Med ämnet överlevnad som grund erbjuder vi Sveriges mest omfattande utbud av kurser inom ämnet. Från 72h överlevnadskurser till 6h teambuilding. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som företag. Personal som i sitt yrke arbetar i vildmarken och på avlägsna platser rumt om i världen vänder sig till oss för sin träning.

Med över 20 års erfarenhet har vi mycket gedigen erfarenhet av att utbilda individer och grupper av människor i alla typer av väder och miljöer, främst nordiskt klimat. Vi anpassar oss efter din förmåga och vädrets nyckfullhet för ett optimalt genomförande. I trygga händer får du chansen att utveckla dig, dina kunskaper och lära känna nya sidor av dig själv.

Ingen är någonsin fullärd. Hungriga vargar jagar bäst, vi slutar aldrig att söka nya kunskaper och skaffa oss nya erfarenheter. Du ska kunna lita på att vi vet vad vi pratar om, vi har upplevt det du får uppleva och vår hundraprocentiga professionalitet i allt vi gör är en garanti för dig som väljer att komma till oss.

Vi älskar att vara ute i naturen, vi vill få fler människor att uppleva den och vi ser en sann glädje i att utbilda och möta nya människor. Hoppas att vi får träffa just dig snart