KUNG - kunskap, utmaningar, naturupplevelser och gemenskap

Våra ledord utgör riktlinjerna för alla oss som jobbar för din upplevelse som kund hos All in Nature Sweden. Vi vill ge dig värdefulla kunskaper som du bär med dig för resten av livet. Kanske kommer kunskaperna att rädda ditt eller någon annans liv.

Vi vill också ge dig en utmaning som får dig att växa. Naturen är vårt vardagsrum och vi visar den respekt och vördnad, vi vill få dig att uppleva den på nära håll och njuta av den så mycket som möjligt.

Kunskap

Så mycket som möjligt av de kunskaper vi förmedlar är erfarenhetsbaserade eller vetenskapligt bevisade. Det mesta har vi upplevt själva eller hört berättas av andra överlevnadsinstruktörer som själva testat det. Vi använder oss också av kunskaper från böcker. Men är vi det minsta tveksamma så får du veta att “det sägs att…” eller “den här författaren säger…”. Därefter får du liksom vi göra en bedömning om du vill ta till dig just detta.

Vi jobbar med att ifrågasätta gamla sanningar, dels genom att pröva dem själva och dels genom vår nära kontakt med Svenska Överlevnadssällskapet. Där är vi delaktiga i vetenskapligt förankrad forskning inom ämnet. Vi deltar på internationella konferenser för att lära oss mer, samt går på många kurser både inom och utom landet. Detta för att du ska få en så bred och samlad kompetens som det bara är möjligt.

En glödlampa med en hjärna i som symbol för kunskap - ett av All in Nature Swedens ledord.

KUNSKAP

Få färdigheter som är värda något på riktigt i friluftslivet eller i en överlevnadssituation.

Utmaningar

Vi vill att du ska få känna och uppleva sådant du kanske aldrig varit i närheten av förut. Att klara den där kalla natten, att arbeta effektivt fast du är hungrig, att samarbeta i en tillfälligt sammansatt grupp med främmande människor. Att hantera kyla, väta, värme, mygg, svett, blod och tårar.

Något långt ifrån den skyddade och “overkliga” miljön i TV-soffan eller i den urbana miljön. Detta ska du få uppleva samtidigt som du känner dig fullkomligt trygg och ger oss förtroendet att guida dig genom en personlig resa.

UTMANINGAR

Arbeta med kroppen och klara av saker som får er att växa 
– det är ni som gör det möjligt! 

Naturupplevelser

Vacker, hänförande, lockande, skrämmande, inbjudande, varm, kall, ljus, mörk, sol, regn, vind, lä, skog, sjöar, åar, djur, växter, lugn, temperamentsfull… mot dig? Nej! Naturen är vad den är, det är upp till dig att njuta av den, att känna den, att bemästra den, att anpassa dig efter den och att leva i den… Naturen…

NATUR-
UPPLEVELSER

Njut av lugnet och den friska luften utan onödig lyxutrutning som solkar vyerna.

Gemenskap

Att uppleva alla utmaningar och nära naturen- ögonblick, svettas, kämpa, lyckas, med andra skapar på väldigt kort tid starka band med både nya som gamla bekantskaper. Vi vill att du ska få känna glädjen av ett fungerande lagarbete, teamwork.

GEMENSKAP

Alla är delaktiga. Ni får en
stärkt respekt för varandra
och en starkare lagkänsla.