Hos oss finns många intressanta och roliga kurser som ger dig möjlighet att lära dig massor om överlevnad och friluftsliv. Vi ger dig verktyg och färdigheter för att njuta av naturen, öka din säkerhet och förbereda dig för olika situationer –  en investering i kunskap och erfarenhet som kan vara värdefull under hela livet.

Vill du skaffa dig praktiska färdigheter som att tända eld, sätta upp tält, hantera knivar och navigera i naturen? Då ska du ta en titt på våra friluftskurser. Söker du äventyr och ett tillfälle att under kontrollerade former utmana dina gränser? Perfekt! Överlevnadskurserna är skräddarsydda för sådana som du – kom och träffa likasinnade! Dessutom erbjuder vi sjukvårdskurser och guidade fjällvandringar, samt -turer. 

Oavsett vad du väljer så vågar vi lova att alla våra kurser håller hög kvalitet och leds av mycket erfarna instruktörer. Teori varvas med praktik vilket ger dig de bästa förutsättningarna att omsätta kunskap till färdighet. Trevligt sällskap och massor av frisk luft får du på köpet!

Nedan ser du en sammanställning av hela vårt kursutbud – tryck på rubrikerna för en närmare presentation av varje kategori och dess kurser.

Vill du ge bort en kurs i present? Det går utmärkt. Boka en plats som vanligt, ange din egen mailadress så länge för att undvika spoiler och ange att det är en present i anmälningsformulärets informationsfält.