Matlagning över öppen eld

Vår standardplats är Borås endast 45 minuter från Göteborg. Samtidigt är vi flyttbara och vi kan försöka att hitta en plats närmare er verksamhet.

4-12 timmar

Kontakta oss för prisförslag. Klicka på knappen nedan för att starta dialogen och skräddarsy en upplevelse som passar just er! 

 

Från 10 000:- Ex moms

På vår företagsaktivitet för utomhusmatlagning över öppen eld får ni tillsammans lära er hur man, på ett enkelt och njutningsfullt sätt, kan tillaga fantastisk mat mitt ute i naturen. Ni är huvudaktörerna i varje steg av upplevelsen! Du och din grupp tänder elden, håller den vid liv och, beroende på önskad omfattning, tillagar vi mat från grunden – en till flera läckerheter.

Att lära sig att laga mat över öppen eld är en underbar företagsaktivitet där grupperna samarbetar för att hantera både eld och matlagning. Alla deltagare måste vara aktiva, och det gemensamma arbetet skapar verklig samhörighet och oförglömliga minnen som ger samtalsämnen under lång tid. Dessutom smakar maten extra gott utomhus, eller hur?

Teamaktivitetens innehåll

  • Enkla metoder för matlagning utomhus. Kan du till exempel laga mat direkt på glöden?
  • Hur man eldar för att uppnå rätt temperatur och tillaga maten istället för att bränna den.
  • Knep för att brygga godare kokkaffe utomhus.
  • Hur du kan tända eld med björkved utan att använda tidningspapper eller tändvätska.
  • Använd kniv och modernt tändstål för att tända elden på ett effektivt sätt.

Teambuildingeffekt

Vår företagsaktivitet utomhusmatlagning över öppen eld är utformad för att främja samarbete, öka kommunikationen och stärka relationerna inom din grupp. Genom att delta i våra aktiviteter uppmuntras teamet att arbeta tillsammans, lösa problem och bygga upp ömsesidigt förtroende.

På All In Nature Sweden tror vi starkt på att våra evenemang, med olika aktiviteter, skapar en kraftfull teambuilding-upplevelse. Varje deltagare måste bidra och ingen kan stå vid sidan om när vi arbetar tillsammas för att ta hand om elden samtidigt som maten ska tillredas och tillagas enligt recepten.

Kombination med annan aktivitet

En mycket passande ativitet i samband med utomhusmatlagningen är vår eldaktivitet. Vi behöver då ett par timmar extra för att lära er om hur vi kan hitta och tända med ved direkt från skogen.

Gruppaktivitet

Aktiviteten går utmärkt att boka för andra grupper än företag. Kompisgänget, laget, svensexan, möhippan, kickoffen, föreningen etc. är varmt välkomna.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 

Utrustning

Kläder som tål smuts och en och annan glödloppa är att föredra.

Tillsammans anpassar vi eventet efter era önskemål såsom, tid, plats, mat etc.

Tillbaka till:

Alla företagsevent