Matlagning över öppen eld

Vår ordinarie lägerplats är vackert belägen i skogen strax utanför Borås, endast 45 minuter från Göteborg. Samtidigt är vi flyttbara och vi kan försöka att hitta en plats närmare er verksamhet om så önskas.

4 – 12 timmar

Kontakta oss för prisförslag. Klicka på knappen nedan för att starta dialogen och skräddarsy en upplevelse som passar just er! 

 

Från 10 000 kr exkl moms

På vår företagsaktivitet för utomhusmatlagning över öppen eld får ni tillsammans lära er hur man, på ett enkelt och njutningsfullt sätt, kan tillaga fantastisk mat mitt ute i naturen. Lär er olika tekniker att använda elden som värmekälla – genom att elda på olika sätt kan vi uppnå det resultat vi vill åt, om det så är stekning, kokning, grillning, rostning eller glödbäddsbakning. Recept och råvaror väljs ut med stor omsorg för smak och kvalitet och även om vi lagar mat på spännande sätt, så är det inte svårare än att alla kan klara av det. Vi anpassar oss efter era önskemål och ser till att ni får bästa möjliga upplevelse.

Att laga mat över öppen eld är inte bara en färdighet, det är en social aktivitet där alla bidrar och hjälps åt. Gemensamt arbete vid elden skapar ett band som varar långt efter att måltiden är avslutad. Och vem kan motstå charmen med att äta under bar himmel? Maten smakar ju alltid extra gott utomhus! 

Tillsammans skapar vi minnen och gemenskap medan vi njuter av de mervärden som kommer med att laga mat i skogenLåt oss tända er passion för matlagning och ge er en minnesvärd upplevelse. Välkomna till en dag fylld av lärande, skratt och fantastisk mat! 

Teamaktivitetens innehåll

  • Enkla metoder för matlagning utomhus. Kan du till exempel laga mat direkt på glöden?
  • Hur du eldar för att uppnå rätt temperatur och tillaga maten istället för att bränna den.
  • Knep för att brygga godare kokkaffe utomhus.
  • Hur du kan tända eld med björkved utan att använda tidningspapper eller tändvätska.
  • Använd kniv och modernt tändstål för att tända elden på ett effektivt sätt.

Teambuildingeffekt

Vår företagsaktivitet utomhusmatlagning över öppen eld är utformad för att främja samarbete, öka kommunikationen och stärka relationerna inom din grupp. Genom att delta i våra aktiviteter uppmuntras teamet att arbeta tillsammans, lösa problem och bygga upp ömsesidigt förtroende.

På All in Nature Sweden tror vi starkt på att våra evenemang, med olika aktiviteter, skapar en kraftfull teambuildingupplevelse. Varje deltagare måste bidra och ingen kan stå vid sidan om när vi arbetar tillsammans för att ta hand om elden samtidigt som maten ska tillredas och tillagas enligt recepten.

Kombination med annan aktivitet

En mycket passande ativitet i samband med utomhusmatlagningen är vår eldaktivitet. Vi behöver då ett par timmar extra för att lära er om hur vi kan hitta och tända med ved direkt från skogen.

Gruppaktivitet

Aktiviteten går utmärkt att boka för andra grupper än företag. Kompisgänget, laget, svensexan, möhippan, kickoffen, föreningen etc. är varmt välkomna.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 

Utrustning

Kläder som tål smuts och en och annan glödloppa är att föredra.

Tillsammans anpassar vi eventet efter era önskemål såsom, tid, plats, mat etc.

Tillbaka till:

Alla företagsevent