Gruppbild på ett gäng som poserar mitt i snön framför syltoppen i Jämtlandstriangeln.

Plats, företrädelsevis någonstans i Sverige.

Kursens längd är valfri, men tre-fyra dagar är ett minimum.

Kontakta oss för prisförslag. Klicka  knappen nedan för att starta dialogen och skräddarsy en upplevelse som passar just er! 

För fjälläventyr på barmark, se Guidade gruppvandringar.

Följ med oss på en resa genom fjällen där naturen spelar huvudrollen! Låt oss ta er grupp/ert företag till nya höjder – bokstavligt talat! ;). Njut av de storslagna landskapen och känn hur den friska fjälluften skapar ett inre stärkande lugn.

Fånga ögonblicket tillsammans och stärk företagsandan. Vår fjällvandring skapar en unik plattform för teambuilding, där utmaningar möts och segrar firas efter varje dags upplevelser.

Teamaktivitetens innehåll

Vi anpassar den guidade fjällturen efter era förutsättningar. Berätta för oss om era tankar kring var ni vill gå på tur, så fyller vi gärna på med goda förslag och idéer. Beroende på er tidigare erfarenheter, kunskaper och praktiska färdigheter anpassar vi en guidad fjällvandring eller fjälltur efter era villkor.

Vi kan sova i stugor och fjällstationer likväl som i tält och snöbivacker. Dagsetapper och sträckning anpassar vi i dialog med er.

Som förberedelse inför fjälläventyret kan vi också lägga in utbildande moment inom alla de områden vi genomför på våra ordinarie fjällkurser:

 • Att välja utrustning och kläder 
 • Packa din ryggsäck på ett bra sätt
 • Hantera friluftskök i kallt väder
 • Skidåkningstips
 • Risker med kallt väder och fjällmiljön 
 • Förebygga och omhänderta kylskador och hypotermi
 • Navigera med karta och kompass 
 • Fotvård samt förebyggande tejpning
 • Rutiner på vintertur (Kommunicera i grupp, anpassa klädsel, hur du gör vid rast)
 • Hur du håller dig pigg och stark under dagarna (Tempo, stretching, hygien, hantera skoskav, lämplig mat och rutiner för matlagning)
 • Tälta i snön (val av plats, hur man hanterar blåsigt väder samt rutiner i tältet. Lägerliv)
 • Bygg och bo i snön

Teambuildingeffekt

På All In Nature Sweden tror vi på effekten i våra guidade fjällturer för att forma starka och hållbara team. Varje deltagare är en nyckel till framgång, och ingen kan undgå att vara en aktiv del av den gemensamma upplevelsen. Vi skräddarsyr varje guidad fjälltur för att passa era behov och skapa en unik, givande och minnesvärd upplevelse.

Boka er guidade fjälltur med All In Nature Sweden och ge ert team en möjlighet att växa tillsammans, övervinna hinder och skapa varaktiga band mitt i den inspirerande svenska fjällvärlden. Upplev äventyret, upplev samhörighet – det är dags för er företagsresa att nå nya höjder!

Förkunskaper

Er grupp behöver inte ha några särskidda förkunskaper. Men vi kommer säkerställa att ni har fått den utbildning och håller de fysiska krav som krävs för att genomföra den fjällvandringen eller fjällturen som vi kommit överens om.

Det kan kräva månader av träning inför äventyret. Vi lägger upp ett träningsprogram som ni måste uppfylla från ert håll. Vi gör en överenskommelse om detta.

Utrustning

Vi kommer skicka en utrustningslista med allt som ska med när vi bestämt upplägg för turen. 

Vi hjälper till med tips, råd och även inköp om så önskas för er räkning. Det finns företag som hyr ut friluftsutrustning. I nuläget har även vi ett par tält och liggunderlag att hyra ut för den lilla gruppen.

Säkerhet med professionell guidning

Vi har alltid med minst en certifierad fjälledare som guide. Denna guide uppfyller fjällsäkerhetsrådets fastställda utbildningsnorm för den som professionellt skall guida i svensk fjällvärld.

Ni kan vara trygga i att säkerheten alltid sätts i första rummet. Om vi anser att vädret inte tillåter det vi planerat så måste vi anpassa längd, svårighet och tempo efter det. 

Även er grupps fysiska och mentala förmåga kommer att sätta gränser. Vi förbehåller oss därför rätten att anpassa (eller i värsta fall avbryta) vår planerade fjälltur efter ändrade förutsättningar eller om gruppen inte klarar av uppgiften.

Exempel på guidade fjällturer på vintern

Foto: Torbjörn Selin

Jämtlandstriangeln

En vintertur på skidor runt Jämtlandstriangeln erbjuder en fantastisk upplevelse av den svenska vildmarken under den gnistrande vintersäsongen. Jämtlandstriangeln är en populär skidtur som sträcker sig genom det vackra Jämtlandsfjällen och passerar genom fjällstationerna Storulvån, Sylarna och Blåhammaren. Bo i tält och bo i snön – skapa  minnen för livet.

Tid: 5 dygn minst, vinter

Tillbaka till: Alla företagsevent

För privatpersoner kolla in: Bokningsbara guidade vandringar och turer