All in Nature SWEDENs grundare Torbjörn Selin är en av MORAKNIV´s outdoor-ambassadörer och har förmånen att få testa prototyper och utveckla nya produkter. Vi säljer också ett urval av MORAKNIV´s prisvärda knivar i samband med våra kurser.

MiniFinder erbjuder realtidslokalisering av människor, djur och fordon. Vi använder GPS tracker för att hålla koll på grupper som rör sig i skogen under våra kurser. Vi spårar gruppen i realtid via smartphone och kan kommunicera med varandra, allt för säkerhetens skull.

Företaget MilMED besitter gedigna kunskaper inom akut omhändertagande av skadad. Vi samarbetar med vår kurs första hjälpen i friluftslivet. Dessutom får vi i samband med våra kurser låna en defibrillator som alltid är med för din säkerhet.

Wildo har tändstål, klassiska kåsan “foldacup” matlådor, fältflsskor, sporkar och en del annat. Vi hjälper dem utveckla produkter och vi håller en del kurser för dem.

Vi kommer att samarbeta och erbjuda överlevnadskurser och events i de småländska skogarna. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om vad ni kan uppleva hos dem. Europas längsta zipline med över 4 km lina.

Skog å kust logotype

Skog Å Kust designar och producerar vattentäta funktionsväskor för ett aktivt och hållbart uteliv. Väskorna håller hög kvalité och har testats i tuffa förhållanden. Skog Å Kust har ett brett utbud för att möta dina behov och hålla dina prylar torra.

Vi samarbetar med Coastal Survival från England när det gäller kustöverlevnad. Ett tips är att åka till dem och gå en kurs också.

Vi är outdoorambassadörer för deras sortiment av vikbara friluftssågar av märket Silky. Sågarna kommer i små behändiga storlekar som alltid kan vara med i fickan, eller något större för ryggsäcken och den längre turen. Vi använder sågarna på många av våra kurser och de finns också ett urval att köpa av oss när vi träffas.

Xinix_logo

XINIX är ett innovativt företag med vatten-, hand- och ytdesinfektion som specialitet. De utvecklar och marknadsför världsledande produkter som garanterat dödar skadliga bakterier och virus. Produkterna används regelbundet av turister, räddningstjänster, biståndsorganisationer, äventyrare, affärsresenärer, idrottare och alla som vill slippa bakterie och virus infektioner.

CRISEQ_logo

Criseq är en svenskägd e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap, hemberedskap, prepping och överlevnad. De har även produkter för personlig säkerhet samt för din bostad. Deras fokus är att tillhandahålla produkter som är viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man kanske inte enkelt kan hitta i en vanlig butik.