oA2CYZUw

Aktivitet med maximal teambuildingeffekt

Vår standardplats är Borås, endast 45 minuter från Göteborg. Samtidigt är vi flyttbara och vi kan försöka att hitta en plats närmare er verksamhet. Det vi behöver tillgång till då är en lämplig skog med markägarens tillstånd nära er.

Enligt önskemål, minimum 24 h.

Kontakta oss för prisförslag. Klicka  knappen nedan för att 
starta dialogen och skräddarsy en upplevelse som passar just er!
 

Vi anpassar svårighetsgraden och innehållet efter era önskemål.

Söker ni den ultimata utmaningen med maxad teambuildingeffekt? 

Låt oss då gå all in och skapa ett anpassat överlevnadsäventyr där ni verkligen får pröva era gränser under så lång tid ni önskar! 

Vi erbjuder antingen: 

 • ett upplägg med fokus på att utmanas fysiskt och mentalt, eller 
 • ett mindre krävande upplägg med fokus på kunskaper och praktiska färdigheter.

Oavsett vilket ni väljer, så kan ni vara trygga i att våra erfarna instruktörer skapar en helt oförglömlig teambuildingaktivitet som sticker ut från den “vanliga konferensen”.

Få upplevelser skapar en gruppkänsla och förbättrar en grupps samarbete, motivation och sociala samspel snabbare än överlevnadsaktiviteter. Alla måste bidra och jobba tillsammans för värme, vatten, mat och att övernatta i skogen under det skydd som ni själva byggt. 

Överlevnadsäventyr med förflyttning

Använd karta och kompass och förflytta er genom vacker och mer eller mindre lättframkomlig natur. Längs vägen genomför ni olika moment. Det kan vara lärande eller utmanande moment. Beroende på hur utmanande ni vill ha det anpassar vi längd och tempo. Till slut kommer ni fram till en blivande lägerplats där ni får instruktioner och utrustning för att bygga ett skydd för natten.

Momenten kan upprepas och vi kan byta plats om ni vill vara ute i flera dygn. Eller så kan vi stanna och förbättra lägret på samma plats. Endast fantasin sätter gränserna.

Stationärt överlevnadsäventyr

Ni håller er på en plats, vi kör fler lektioner inom ämnet och fokus ligger på att få mycket kunskaper och praktik inom ämnet överelevnad. Ni får gott om tid att bygga ert skydd för natten och laga mat över öppen eld.

En utmaning svår nog för de flesta, men oförglömlig.

Aktivitetsinnehåll att välja mellan

 • om överlevnadsämnet
 • hantera redskap så som kniv och såg
 • hitta och rena vatten
 • karta och kompass
 • orientera med naturens tecken
 • eld
 • psykets reaktioner
 • fysiska behov och reaktioner
 • laga mat över öppen eld
 • bivack med övernattning framför öppen eld
 • första hjälpen

Teambuildingeffekt

Få upplevelser skapar en gruppkänsla och förbättrar en grupps samarbete, motivation, kommunikation och sociala samspel snabbare än överlevnadsaktiviteter. Alla måste bidra och jobba tillsammans för värme, vatten, mat och att övernatta i skogen under det skydd som ni själva byggt. 

Att arbeta tillsammans och lösa problem bygger snabbt upp ett ömsesidigt förtroende. Dessutom kommer ni uppleva helt nya egenskaper hos personer på “kontoret” som ni minst kunde ana.

På All In Nature Sweden tror vi starkt på att våra olika aktiviteter skapar en kraftfull teambuilding-upplevelse. Varje deltagare måste bidra och ingen kan stå vid sidan om när vi arbetar tillsammans för att överleva i vildmarken.

Kombination med annan aktivitet

Första hjälpen

Längre överlevnadsutmaningar passar mycket bra att kombinera med inslag av första hjälpen. Ett ämne som alla överlevare måste behärska!

Vi förespråkar utbildning i att stoppa stora blödningar, men ämnet är brett och omfattande så det finns fler dela att plocka in om så önskas. Vi kan också ordna så ni bockar av den obligatoriska HLR-kursen. 

Guidad fjällvandring

För er som vill uppleva naturen men inte utmanas så som överlevnad gör kan vi föreslå en guidad tur i svenska fjällvärlden. Det kan vara jobbigt också, men ni har med er all friluftsutrustning och mat som kan tänkas behövas.

Gruppaktivitet

Aktiviteten går utmärkt att boka för andra grupper än företag. Kompisgänget, laget, svensexan, möhippan, kickoffen, föreningen etc. är varmt välkomna.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Tillsammans anpassar vi eventet efter era önskemål såsom, tid, plats, innehåll, eventuell mat etc.