Mental förberedelse för kris. utsätt dig för prövnnigar så som kurser Föreställ dig olika scenarion och hur du ska klara av dem. Ex om strömmen går eller bostaden börjar brinna

Prepping betyder att förbereda sig, av engelskans ”prepare” och latinets ”praeparatus”. Det handlar med andra ord om hur du kan förbereda dig sälv och även dina närmaste på olika typer av kriser och katastrofer.

Med vår breda erfarenhet inom både överlevnad och krisberedskap bakar vi in mängder av fakta och konkret kunskap med de bästa tipsen för din överlevnad.

Att vara ”preppad” är en livsstil, inget dramatiskt, men att vara mer redo än andra. Att inte stå där handfallen när krisen slår till utan att vara den som har rätt saker för att tryggt sitta kvar i ”båten” när alla andra köar på affären för att köpa basala saker som toalettpapper. Men också, som inom all överlevnadsträning, mental förberedelse, att se krisen innan den händer och att vara beredd att agera för sin egen överlevnad men också för att hjälpa andra.

Föreläsningen ger dig fördjupade kunskaper i hur du kan förbereda dig hemma för kriser och katastrofer. En prepper i våra ögon behöver inte vara en extremist som bor i en bunker, utan en förberedd riskmedveten och ansvarstagande medborgare som vill vara steget före och mer förberedd än de flesta andra.