Torbjörn tar en selfie på fjället under en guidad gruppvandring. Bakom honom vandrar en grupp med ryggsäckar bort på en stig med berg i bakgrunden.

Plats, företrädelsevis någonstans i Sverige.

Kursens längd är valfri, men tre-fyra dagar är ett minimum.

Kontakta oss för prisförslag. Klicka  knappen nedan för att 
starta dialogen och skräddarsy en upplevelse som passar just er!
 

Guidade fjällvandringar lämpar sig bäst under sommar, höst eller vår. För vinteräventyr, se Guidade fjällturer på vintern. 

Är det dags att lyfta din grupp eller ert företag till nya höjder? Ge ert team en oförglömlig upplevelse och låt oss ta er med på en guidad gruppvandring i den majestätiska fjällvärlden!

Följ med oss på en resa genom fjällen där naturen spelar huvudrollen. Låt er hänföras av de vackra storslagna landskapen och låt fjällvindens närvaro skapa ett inre stärkande lugn.

Fånga ögonblicket tillsammans och stärk företagsandan. Vår fjällvandring skapar en unik plattform för teambuilding, där utmaningar möts och segrar firas efter varje dags upplevelser.

Teamaktivitetens innehåll

Vi planerar gemensamt ett äventyr i svenska fjällvärlden och anpassar den guidade gruppvandringen efter era förutsättningar. Vi är nyfikna på era tankar kring var ni vill vandra, samtidigt som vi gärna kommer med goda förslag och idéer.  Beroende på er tidigare erfarenheter, kunskaper och praktiska färdigheter anpassar vi en fjällvandring efter era villkor.

Dagsetapperna och sträckning planerar vi i dialog med er. Vi kan sova i stugor och på fjällstationer likväl som i tält.

Som förberedelse inför vandringen lägger vi gärna upp en lämplig utbildning som förbereder er för äventyret. Exempel på moment som kan ingå är:

 • Att välja utrustning och kläder 
 • Packa din ryggsäck på ett bra sätt
 • Hantera friluftskök
 • Navigera med karta och kompass 
 • Fotvård samt förebyggande tejpning
 • Vandringsrutiner (Gå och kommunicera i grupp, anpassa klädsel, hur du gör vid rast)
 • Hur du håller dig pigg och stark under dagarna (Tempo, stretching, hygien, hantera skoskav, lämplig mat och rutiner för matlagning)
 • Tälta (val av plats, hur man hanterar blåsigt väder samt rutiner i tältet. Lägerliv)
 • Vadning (Var och hur korsar man vattendrag, riskbedömning och praktik)

Teambuildingeffekt

På All In Nature Sweden tror vi på effekten i våra guidade gruppvandringar för att forma starka och hållbara team. Varje deltagare är en nyckel till framgång, och ingen kan undgå att vara en aktiv del av den gemensamma upplevelsen. Vi skräddarsyr varje gruppvandring för att passa era behov och skapa en unik, givande och minnesvärd upplevelse.

Boka er guidade fjällvandring med All In Nature Sweden och ge ert team en möjlighet att växa tillsammans, övervinna hinder och skapa varaktiga band mitt i den inspirerande svenska fjällvärlden. Upplev äventyret, upplev samhörighet – det är dags för er företagsresa att nå nya höjder!

Förkunskaper

Er grupp behöver inte ha några särskilda förkunskaper, men vissa förberedelser krävs. Det kan kräva månader av träning inför äventyret. 

Vi lägger upp ett träningsprogram som ni efter överenskommelse måste uppfylla från ert håll. Träningen blir en del av teambuildingen och krävs för att säkerställa att gruppen är i tillräcklig fysisk form för det upplägg vi kommit överens om.

Vi kommer också att säkerställa att ni har fått grundläggande utbildning som behövs av säkerhetsskäl för en vandring på fjället. 

Utrustning

Vi kommer skicka en utrustningslista med allt som ska med när vi bestämt upplägg för vandringen. Några saker som alltid måste med är: 

 • Kläder att vandra i, inklusive bra regnkläder
 • Väl ingångna vandringskängor
 • Eget första förband-kit
 • Ryggsäck som rymmer all packning.

Vi hjälper till med tips, råd och även inköp om så önskas för er räkning. Det finns företag som hyr ut friluftsutrustning. I nuläget har även vi ett par tält och liggunderlag att hyra ut för den lilla gruppen.

Säkerhet med professionell guidning

Vi har alltid med minst en certifierad fjälledare som guide. Denna guide uppfyller fjällsäkerhetsrådets fastställda utbildningsnorm för den som professionellt skall guida i svensk fjällvärld.

Ni kan vara trygga i att säkerheten alltid sätts i första rummet. Om vi anser att vädret inte tillåter det vi planerat så måste vi anpassa längd, svårighet och tempo efter det. 

Även er grupps fysiska och mentala förmåga kommer att sätta gränser. Vi förbehåller oss därför rätten att anpassa (eller i värsta fall avbryta) vår planerade vandring efter ändrade förutsättningar eller om gruppen inte klarar av uppgiften.

Förslag på guidade gruppvandringar

En grupp med ryggsäckar guidas bort från kameran över gräsbeklädd mark med snötäckta berg i bakgrunden.

Abisko nationalpark

Upptäck Abisko Nationalpark på ett helt nytt sätt med vår exklusiva femdagars guidade vandring bortom ledkryssen! Denna unika upplevelse tar dig med på en äventyrsresa delvis ifrån de vanliga turiststråken. Vår kunniga guide leder dig över fjället och kristallklara bäckar, upp till hisnande utsiktspunkter. Njut av nätterna under stjärnklara himlar när vi slår upp läger långt ifrån civilisationens brus. På sommaren får vi uppleva det fantastiska ljuset från midnattssolen! 

Tid: 5 dygn minst, sommartid

Foto: Torbjörn Selin

Grövelsjön runt

I Sveriges sydligaste delar av fjällkedjan hittar vi vackra Grövelsjön.

På denna vandring tar vi oss runt hela Grövelsjön, bitvis genom Norge. Vi njuter av utsikten med vackra fjällhedar och vi tar oss upp på några toppar för att njuta av utsikten.

Tid: 5 dygn minst, sommartid