Välkommen till en oförglömlig upplevelse i den majestätiska svenska fjällvärlden! Hos oss får du inte bara en guidad tur – du får en resa genom en vildmark full av hissnande vyer, unik fauna och ett unikt djurliv. Längs de vackra och oförglömliga miljörena delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter samt det samiska kulturarvet.

Sommaren: Vandring bland fjällbjörkar och kalfjäll

När sommarsolen smälter bort vinterns snö lämnar den en färgsprakande palett av blommor, grönska och klara fjällbäckar. Våra sommarvandringar tar dig med på stigar som leder genom dramatiska dalgångar och upp till toppar med fantastisk utsikt. Våra kunniga guider delar med sig av kunskaper och berättar om naturlivet och kulturen. Vi tar dig till platser som är svåra att hitta på egen hand. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren vandrare, finns det en tur som passar dig. Vårt mål är att ge dig en genuin fjällupplevelse och skapa minnen för livet.

Vintern: Skidäventyr i Snötäcket

När vintern sveper in förvandlas fjällen till en gnistrande vinterdröm. Våra skidturer tar dig genom orörd snö och över öppna fjällvidder, där tystnaden bara bryts av ljudet av skidorna mot snön och kanske någont fjällriopa som fkyger iväg. Oavsett om du är en erfaren turskidåkare eller nybörjare, har vi turer som passar alla nivåer. Våra skickliga guider ser till att du får en säker och njutbar skidupplevelse, med chansen att tillsammans med likasinnade entusiaster utforska fjällens vintermagi.

Upptäck Äventyret med Oss

Oavsett om du väljer att vandra under sommaren eller åka skidor på vintern, lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Vi tar hand om gruppen och säkerheten så att du kan fokusera på att njuta av naturen och skapa minnen med likasinnade äventyrare. Kom med oss och utforska det svenska fjällandskapet på ett sätt som du inte hade gjort på egen hand. Välkommen till ditt nästa stora äventyr!

Välkommen till vår värld!

 

 

 

Fjällvandring Grövelsjön 2024

19-24 augusti 6 dagar 5 nätter ca 10 mil

Läs mer HÄR

Härlig vy med fjällbjörkar i förgrunden och grövelsjön i bakgrunden