Följ med på våra guidade vandringar och turer! Låt dig fyllas av oförglömliga upplevelser i den majestätiska fjällvärlden. Hos oss får du inte bara en guidad tur – du får en upplevelse i  en vildmark full av hissnande vyer, unika fjällväxter och ett unikt djurliv. I den vackra och oförglömliga miljön delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter inom friluftsliv, samt det samiska kulturarvet. 

Oavsett om du väljer att vandra under sommaren eller åka skidor på vintern, lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Vi tar hand om gruppen och ansvarar för säkerheten, så att du kan fokusera på att njuta av naturen och skapa minnen med likasinnade äventyrare. Kom med oss och utforska det svenska fjällandskapet på ett sätt som du inte hade gjort på egen hand. Välkommen till ditt nästa stora äventyr!

Guidade vandringar bland fjällbjörkar och kalfjäll

När sommarsolen smälter bort vinterns snö lämnar den en färgsprakande palett av blommor, grönska och klara fjällbäckar. Våra sommarvandringar tar dig med på stigar som leder genom dramatiska dalgångar och upp till toppar med fantastisk utsikt. Våra kunniga guider delar med sig av kunskaper och berättar om naturlivet och kulturen. Vi tar dig till platser som är svåra att hitta på egen hand. 

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren vandrare, finns det en tur som passar dig. Vårt mål är att ge dig en genuin fjällupplevelse och skapa minnen för livet.

En grupp på åtta personer skidar på led bort från kameran med packningen i pulkor, omgivna av snö och en sol på himlen.

Guidade skidturer över snötäckta fjäll

När vintern sveper in förvandlas fjällen till en gnistrande vinterdröm. Tänk dig en  skidtur som tar dig genom orörd snö och över öppna fjällvidder, där tystnaden bara bryts av ljudet av skidorna mot snön och kanske någon fjällripa som flyger iväg. 

Under 2025 utvidgar vi vårt kursutbud till att omfatta även guidade fjällturer på skidor. Våra skickliga guider ser då till att du får en säker och njutbar skidupplevelse tillsammans med likasinnade entusiaster.

Bli redo för äventyr i fjällvärlden med oss!

För dig som vill ha fördjupad kunskap om att vistas i fjällvärlden erbjuder vi även Fjällvandringskurs och Vinterutbildning i fjällmiljö. Målet med dessa kurser är att du ska känna dig kunnig och trygg att på egen hand vistas i svensk fjällmiljö. 

Under 2024 gör vi ett uppehåll med våra fjällvandringskurser och vinterutbildningen, på grund av att Torbjörn själv utbildar sig till fjällguide. Välkommen att göra en intresseanmälan för 2025!