En grupp män med grå blå och orange jackor sitter i den gröna skogen och eldar under ett företagsevent.
Foto: Bengt Jacobsson

Upplev nästa nivå av företagsevent hos oss i Borås

Vi hävdar att magi händer utanför komfortzonen! I närkontakt med naturen långt i från det vardagliga livet erbjuder vi unika upplevelser för företag och andra grupper. Ni kan vara ett helt företag, ett arbetslag eller en ledningsgrupp som vill stärka banden. Tjej- eller herrgänget som planerar en minnesvärd aktivitet, möhippan, svensexan eller laget som vill kickstarta säsongen på ett roligt sätt.

Nedan kan du läsa om våra utomhusaktiviteter för företag och grupper. Tälja en sked, går också att genomföra inomhus!  Det går också bra att kombinera praktiska aktiviteter med en spännande och lärorik föreläsning

Vi på All In Nature Sweden är måna om att våra kunder alltid skall få en upplevelse att minnas. Vi anpassar därför gärna våra aktiviteter efter era önskemål. 

“De djärva gynnas av tur, och de som vågar lämna trygghetens famn hittar magin!”

Fyra goda skäl att välja oss:

En glödlampa med en hjärna i som symbol för kunskap - ett av All in Nature Swedens ledord.

KUNSKAP

Få färdigheter som är värda något på riktigt i friluftslivet eller i en överlevnadssituation.

UTMANINGAR

Arbeta med kroppen och klara av saker som får er att växa 
– det är ni som gör det möjligt! 

NATUR-
UPPLEVELSER

Njut av lugnet och den friska luften utan onödig lyxutrutning som solkar vyerna.

GEMENSKAP

Alla är delaktiga. Ni får en
stärkt respekt för varandra
och en starkare lagkänsla.
 

Företagsaktivitet 2 - 12 timmar

Närbild på händer som tänder eld med näver under en eldaktivitet.
Foto: Ellika Henrikson

Eldaktivitet med tändstål

Alla fängslas av elden! Ni står själva i centrum under vår eldaktivitet med tändstål.

Vi lär alla hur man gör upp eld med tändstål och kniv. Redan vid första steget att lära sig göra eld brukar gruppen få upp energin rejält, och en intern tävling om vems eld som brinner först börjar. Våra erfarna instruktörer visar och guidar er mot målet.

Tid: 2- 6 timmar

Närbild på en eldborr. En man i rutig skjorta har borrat så att det ryker.
Foto: Ellika Henrikson

Eld med forntida tekniker

Letar du efter en aktivitet som sticker ut lite extra? Då kan det vara Eld med forntida tekniker du söker! Under några timmar grottar vi ner oss ordentligt i primitiva urmetoder för att tända eld. 

Eldborren är ett givet inslag och ni kan själva välja om ni vill tillverka borren från grunden eller låna färdig utrusning. Ni får även testa att tända eld med flinta, eldstål, fnöske och kolade växtfibrer. 

Tid: 2 – 4 timmar

Fiskfiléer tillagas på en bädd av gransris över glöd under en matlagningskurs.
Foto: Bengt Jacobsson

Utomhusmatlagning över öppen eld

Det är en fantastiskt trevlig aktivitet att lära sig laga mat över öppen eld, där alla i grupperna hjälper varandra att hantera både eld och matlagning. Alla måste vara aktiva, och arbetet tillsammans skapar verkligen gemenskap och ett oförglömligt minne att prata vidare om under lång tid. Dessutom smakar ju mat extra gott utomhus, eller hur? 

Tid: 4 -12 timmar

Närbild på en hand som täljer och gröper ur en sked med en skålkniv.

Tälja en sked

Vid en fridfullt sprakande eld lär ni er tillsammans säker knivhantering och täljteknik för att skapa varsin sked, eller varför inte en slev om ni vill tälja stort.

Om ni kommer till oss träffas vi i skogen, men vi kan också komma till er. Under förutsättning att vi kan skräpa ner lite och sopa upp efter oss, kan vi vara i nästan vilken miljö som helst.

Tid: 3 – 5 timmar

Ung tjej med grön keps lägger ved på elden. I bakgrunden byggs ett vindskydd.

Överlevnadsdag

Här erbjuder vi en överlevnadskurs light. Vi lämnar mobilerna hemma och samlas för att under en halv- eller heldag tillsammans lära oss om grunderna inom överlevnad.

Vi blandar dagen med teori och praktik och kan ordna diverse aktiviteter och tävlingar inom ämnet.

Varför inte avsluta dagen med en frågesport om ämnet?

Tid: 4 – 12 timmar (eller enligt önskemål)

Företagsaktivitet 1 dygn och uppåt

En grupp män sitter runt elden i en eldhydda, detta under en av våra kurser, överlevnadskurs BAS i skogsmiljö.

Överlevnadsäventyr

Söker ni den ultimata aktiviteten? Arbeta tillsammans för att skapa värme, säkra vatten och mat, och övernatta i skogen under det skydd som ni byggt själva. Vi går all in och skapar en lärorik överlevnadsutmaning där vi anpassar svårighetsgraden och innehållet efter er önskade nivå. Upplev känslan av seger och framgång när ni som en tightare grupp tar er i mål!

Tid: 24 h och uppåt! Enligt önskemål.

Här eller där? Vi är flexibla!

Boråsare, ni har äventyret kring knuten! I skogarna utanför Rydboholm har vi vår arena, och känslan ute i skogen är att vi kommit långt bort från stadens tempo.

Göteborgare, ni har 45 snabba minuter på 40:an, sedan är ni här hos oss! Vi är samtidigt flyttbara och kan också komma till någon härlig skog närmare er där vi strålar samman.

Känner ni er inte redo att ta hela steget ut i vildmarken riktigt än, så kan vi komma till er konferens på andra ställen i landet och genomföra en kortare aktivitet i närområdet. Exempelvis är en eldaktivitet med tändstål mycket uppskattad – vem gillar inte att starta en eld? Även täljning får höga poäng i våra utvärderingar och gruppen får en nästan meditativ upplevelse när alla kommer igång med att tälja. Att skapa någonting med händerna ger en särskild stolthet som många uppskattar.

Teambuildande effekter

Alla våra aktiviteter är utformade för att främja samarbete, öka kommunikationen och stärka relationerna inom medverkande grupper. Genom att delta i våra aktiviteter uppmuntras teamet att arbeta tillsammans, lösa problem och bygga upp ömsesidigt förtroende. På All In Nature Sweden tror vi starkt på att våra evenemang, med olika aktiviteter, skapar en kraftfull teambuilding-upplevelse. Varje deltagare måste bidra och ingen kan stå vid sidan om när vi bygger bivacker, tar hand om elden eller tillreder maten över öppen eld.

Kontrasterna från urban miljö till närkontakt med naturen

Många tvekar att lämna den urbana miljön, men vi vill uppmuntra er att våga ta steget ut ur förutsägbara rutiner och skapa minnen för många år framöver. Kundnöjdheten för de som tagit mod till sig är mycket hög!

Det är kontrasterna som skapar upplevelser, att då och då lämna bekvämligheterna bakom oss ger flera positiva saker. Dels så ökar närvaron i stunden, att vara här och nu ger oss möjlighet att släppa vardagens bekymmer. Och dels så uppskattar vi alla våra bekvämligheter igen när vi kommer hem.

För de äventyrliga erbjuder vi ett dygn (eller fler) i skogen, där miljöns utmaningar bidrar till ökad gemenskap och skapar oförglömliga minnen. Detta samtidigt som gruppen “teambuildas” (svetsas samman) oväntat fort. För de lite mer försiktiga har vi skräddarsydda dags- och kvällsaktiviteter i form av till exempel eld,  tälj- eller matlagningsaktivitet.

Planering av företagsevent eller konferens

Är det en hel konferens ni är ute efter? Vi hjälper gärna till att planera eller komma med förslag på boende och helhetslösning. Välkommen att klicka dig vidare för inspiration och tveka inte att kontakta oss för att skräddarsy ert nästa äventyr!

Några av våra senaste eventkunder

Solvina AB, Borås, Överlevnadsdygn 2023

Leader Sjuhärad, Ulricehamn, Eld och matlagning 2023

Nya Slättängsgårdens förskola, Bollebygd, Eld och matlagning 2022

Landahl Advokatbyrå, Stockholm, Eld och föreläsning 2022

Miljöavdelningen, Karlskrona, Eld och matlagning samt föreläsning 2022

RISE AB Borås, Eld, kniv, matlagning 2022

Bruks Siwertell, Skåne, Överlevnadsdag 2021

Svenska Kyrkan, Borås, Eld och matlagning 2021

Dyslexiförbundet, Skåne, Eld och matlagning 2021

Eton Systems, Borås, Eld och matlagning 2021

Astecon, Borås, Eld och matlagning 2021

Stiftelsen för byggandets managementfrågor, Borås, Eld och matlagning 2021

Landslaget i Fältritt Svenska Ridsportförbundet, Borås, Överlevnadsdygn 2021

Olden Bygg & Miljö, Borås, Överlevnadsdag 2021

Agama Technologies AB, Småland, Överlevnadsdygn 2021

Borås kommun Parkering AB, Borås, Eld och matlagning 2020

Läs deras recensioner