Ett urval av omdömen från våra kursdeltagare

Maria Fors - Överlevnadskurs BAS

För de som vill lära sig mer om hur de fungerar i en nödsituation och öva med vana instruktörer under ordnade former är detta en perfekt kurs. Teori och praktik varvas och du är i en miljö med likasinnade människor. En naturupplevelse med edge.

Martin Arvidsson - Första hjälpen i friluftslivet

En intensiv kurs, helt klart. Men inte en minut där man tappade fokus, det var intressant och lärorikt hela tiden. Man var verkligen en bättre människa efteråt, full av ny kunskap och mod att agera om det skulle behövas.

Cecilia Elander - Täljkurs

Det var en entusiasmerande dag där jag fick grunderna till att kunna tälja på egen hand. Dessutom var det roligt att vi var ute i skogen hela dagen. Förutom det praktiska arbetet träffade jag trevliga kursdeltagare som man hade ett gemensamt intresse med. Det i sin tur gjorde det lätt att språka med alla.

Gabriella Gäfvert - Täljkurs

Med tydligt och pedagogiskt ledarskap erbjuder All in nature en nyttig kurs för stora som små. Att lära sig samla rätt virke och lyckas bygga upp en eld i vilket väder som helst, borde höra till allmänn grundkunskap. Det var en fantastiskt trevlig dag och den lagade maten över elden smakade så gott! Så plocka med hela familjen och gå på eldkursen.

Länk till samtliga recensioner

Spontan feedback efter sjukvårdskursens finalövningar