Bild7-1024x576

Borås

dag

kr

Nya datum kommer – håll utkik här!

Att vandra är en fantastisk upplevelse på många sätt, men det kräver förberedelser och kunskap. Vi hjälper dig att komma iväg och faktiskt uppleva det du drömmer om.

Vi genomför i samarbete med Vildland under våren en kurs i vandringsteknik där målet med kursen att bli väl förberedd inför en tur av Kebnekaises längd och svårighet.

Vi ses för att gå igenom nödvändig kunskap för att förbereda dig så bra som möjligt inför din vandring.  Vi startar med en teorigenomgång för att sedan ge oss och träna praktiskt under minst 2 timmar. Vi utgår från Vildland på Getängsvägen 38 i Borås.

På Vildland finns ett brett utbud av allt som krävs inför en vandring, med varumärken från bland annat Lundhags, Alfa, Houdini, Crispi, Helsport och Sea to Summit. Med anmälan får du 15% rabatt på ett köp och du kommer du få den personliga hjälp du behöver för att hitta rätt kläder, kängor och utrustning du är i behov av.

Ta kontakt med våra samarbetspartners på kundservice@vildland.com om ni har ytterligare frågor.

 

Kursinnehåll
  • Val av kläder
  • Val av utrustning
  • Karta och kompass
  • Förebyggande behandling av fötterna
  • Rutiner vid vandring
  • Rutiner vid rast
Förkunskaper

Utrustning:
Inför första tillfället kommer vi ta kontakt med er för detaljer, men redan nu kan det vara bra att vara förberedd. Ni kommer få massor med tips från oss under kursens gång, men vid första tillfället behöver du ha kängor och kläder efter rådande väder, samt en ryggsäck. Ta med mellanmål för första tillfället. Vi kommer ge direktiv gällande gaskök vid första tillfället inför fortsättningen.

Recommended Posts