All in Nature SWEDEN erbjuder utöver överlevnadskurser och sjukvårdskurser även det vi har valt att kalla för ämneskurser. Anledningen till detta utbud är att vi vill kunna erbjuda våra kunder en mer lättillgänglig möjlighet att kika in i vår värld av frisk luft, kunskap och äventyr. På så vis hoppas vi att fler tar chansen och får uppleva och njuta av vår underbara svenska natur! 

I menyn hittar du många olika intressanta kurser att välja emellan. Så klicka dig in på respektive kurs och läs mer! 

Vad sägs till exempel om en mysig dag runt elden där vi tillsammans lär oss de grundläggande kunskaperna kring att tälja och hur man gör olika användbara träredskap? Eller varför inte en härlig dag i skogen för att lära oss hur man på bästa sätt lyckas med att göra upp en eld i alla tänkbara väder och förutsättningar? 

Eller du kanske är mer nyfiken på att lära dig att laga mat över en öppen eld? I så fall finns även den möjligheten. Förmodligen vågar vi lova att det blir den godaste maten du någonsin ätit, för mat smakar som allra bäst i skogen med frisk luft i lungorna!

Gillar du att vandra? Då rekommenderar vi verkligen vår kurs i vandringsteknik. Vi ger dig nödvändig kunskap kring förberedelser, tip och trix så att du klarar dina mål och får en mer njutbar vandring.

De kurser som presenteras här är vårt grundläggande utbud, men vi erbjuder också skräddarsydda kurser och upplevelser. Så tveka därför inte att kontakta oss så att vi tillsammans kan skapa ett äventyr utefter dina/era unika önskemål.

Välkommen till vår värld!

Ämneskurs - Elev täljer en träsked vid lägerelden

Ämneskurser

Eldkurs

Täljkurs

Vandringskurs

Matlagning över öppen eld

Vinterutbildning i fjällmiljö