Matlagning över öppen eld

Vår standardplats är Borås, men vi kan även försöka att hitta en plats närmare er verksamhet.

4-12 timmar

Pris

Från 7500:-

Frågor och bokning, kontakta info@allinnature.se

I vårt event matlagning över öppen eld lär ni er tillsammans hur man på ett enkelt och njutningsfullt sätt kan laga fantastisk mat mitt ute i naturen. Och ni är huvudaktören i allt vi gör! Du och din grupp tänder elden, håller den vid liv och beroende på omfattning lagar vi mat från grunden, en till flera rätter.

Att lära sig att laga mat över öppen eld är en fantastiskt trevlig aktivitet där alla i grupperna hjälps åt för att hantera både eld och matlagning. Alla måste vara aktiva och arbetet tillsammans skapar verkligen gemenskap och ett oförglömligt minne att prata vidare om under lång tid. Dessutom smakar ju mat extra gott utomhus eller hur? 

Kursinnehåll
  • Hur kan du laga mat med enkla metoder. Kan man till exempel laga mat direkt på glöden? 
  • Hur eldar man för att få rätt temperatur och tillaga maten istället för att bränna den.
  • Tips för godare kokkaffe.
  • Hur du tänder eld med björkved utan att använda tidningspapper eller tändvätska.
  • Använda kniv och modernt tändstål att tända med.
Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 

Men kläder som tål smuts och en och annan glödloppa är att föredra.

Tillsammans anpassar vi eventet efter era önskemål såsom, tid, plats, eventuell mat etc.