Det sägs att magi händer utanför komfortzonen!

Upplev nästa nivå av teambuilding och företagsevent hos oss, i närkontakt med naturen långt i från det vardagliga livet! Här finns unika upplevelser för alla grupper – för arbetslaget eller ledningsgruppen som vill stärka banden, tjejgänget som planerar en minnesvärd möhippa eller laget som vill kickstarta säsongen på ett roligt sätt.

För de äventyrliga erbjuder vi ett dygn i skogen, där utmaningar och gemenskap skapar oförglömliga minnen samtidigt som gruppen svetsas samman oväntat fort. För de lite mer försiktiga har vi skräddarsydda dags- och kvällsaktiviteter, fyllda med kunskap och gemenskap. Våga ta steget ut ur förutsägbara rutiner och skapa minnen för många år framöver. Tur gynnar de djärva och magi väljer dem som vågar lämna trygghetens famn!

Fyra goda skäl att välja oss:

KUNSKAP

Få färdigheter som är värda något på riktigt i friluftslivet eller i en överlevnadssituation.

UTMANINGAR

Arbeta med kroppen och klara av saker som får er att växa 
– det är ni som gör det möjligt! 

NATUR-UPPLEVELSER

Njut av lugnet och den friska luften utan onödig lyxutrutning som solkar vyerna.

GEMENSKAP

Alla är delaktiga. Ni får en stärkt respekt för varandra och en starkare lagkänsla. 

Här eller där? Vi är flexibla!

Känner ni er inte redo att ta hela steget ut i vildmarken riktigt än, så kan vi komma till er konferens och genomföra en kortare aktivitet i närområdet. En eldaktivitet med tändstål är exempelvis mycket uppskattat – vem gillar inte att starta en eld? Även täljning får höga poäng i våra utvärderingar och gruppen får en nästan meditativ upplevelse när alla kommer igång med att tälja. Att skapa någonting med händerna ger en särskild stolthet som många uppskattar.

Vi på All In Nature Sweden är måna om att våra kunder alltid skall få en upplevelse att minnas. Vi anpassar därför gärna våra aktiviteter efter era önskemål. Det går också bra att kombinera våra praktiska aktiviteter med en spännande och lärorik föreläsning. Välkomna att klicka er vidare för inspiration och tveka inte att kontakta oss för att skräddarsy ert nästa äventyr!

Teambuilding och event 2 - 12 timmar

Eldaktivitet med tändstål

Elden fängslar alla! Vid vår eldaktivitet med tändstål står ni själva i centrum. Alla får lära sig hur man gör upp eld med tändstål och kniv. Redan vid första steget att lära sig göra eld brukar energin gå upp rejält i gruppen och en intern tävling om vems eld som brinner först börjar. Våra erfarna instruktörer förevisar och guidar er mot målet.

Tid: 2- 6 timmar

Foto: Ellika Henrikson
FIskfiléer tillagas på en bädd av gransris över glöd.
Foto: Bengt Jacobsson

Matlagning över öppen eld

Att lära sig att laga mat över öppen eld är en fantastiskt trevlig aktivitet där alla i grupperna hjälps åt för att hantera både eld och matlagning. Alla måste vara aktiva och arbetet tillsammans skapar verkligen gemenskap och ett oförglömligt minne att prata vidare om under lång tid. Dessutom smakar ju mat extra gott utomhus eller hur? 

Tid: 4 -12 timmar

Tälja en sked

Runt en fridfullt sprakande eld får ni tillsammans lära er säker knivhantering och täljteknik för att skapa varsin sked, eller varför inte en slev om ni vill tälja stort. Kommer ni till oss träffas vi i skogen, men vi kan också komma till er. Under förutsättning att vi kan skräpa ner lite och sopa upp efter oss, kan vi vara i nästan vilken miljö som helst.

Tid: 3 – 5 timmar

Närbild på en hand som täljer och gröper ur en sked med en skålkniv.
Ung tjej med görn keps lägger ved på elden. I bakgrunden byggs ett vindskydd.

Överlevnadsdag

Här får ni en överlevnadskurs light. Vi lämnar mobilerna hemma och samlas för att under en halv- eller heldag tillsammans lära oss om grunderna inom överlevnad. Dagen blandas med teori och praktik och vi kan ordna diverse aktiviteter och tävlingar inom ämnet. Varför inte en frågesport på ämnet mot dagens slut?

Tid: 4 – 12 timmar (eller enligt önskemål)

Teambuilding och event 1 - 4 dygn

Överlevnad 24 timmar

Få upplevelser förbättrar en grupps samarbete, motivation och sociala samspel snabbare än Överlevnad 24 timmar. Jobba tillsammans för värme, vatten, mat och att övernatta i skogen under det skydd som ni själva byggt. Upplev känslan av seger och framgång när morgonen gryr och ni har klarat natten!

Tid: 24 timmar

Överlevnadskurs Survival course BAS sweden

Överlevnadsäventyr

Söker ni den ultimata utmaningen? Då ordnar vi gärna ett äventyr utöver det vanliga! Vi kan go all in och skapa en strapats där ni verkligen får pröva era gränser under så lång tid ni önskar. Svårighetsgraden och innehållet anpassar vi efter era önskemål. Låt oss ta hand om er och låta er utmanas tillsammans!

Tid: Enligt önskemål

Guidad fjällvandring/fjälltur

Låt oss planera ett äventyr i svenska fjällvärlden! Vandra på sommaren eller ta med skidorna och gå på tur vintertid. Beroende på era tidigare erfarenheter, kunskaper och praktiska färdigheter anpassar vi en guidad fjällvandring eller fjälltur efter era villkor och önskemål.

Tid: Från 3 – 4 dagar och uppåt enl. önskemål

Några av våra senaste eventkunder

Solvina AB, Borås, Överlevnadsdygn 2023

Leader Sjuhärad, Ulricehamn, Eld och matlagning 2023

Nya Slättängsgårdens förskola, Bollebygd, Eld och matlagning 2022

Landahl Advokatbyrå, Stockholm, Eld och föreläsning 2022

Miljöavdelningen, Karlskrona, Eld och matlagning samt föreläsning 2022

RISE AB Borås, Eld, kniv, matlagning 2022

Bruks Siwertell, Skåne, Överlevnadsdag 2021

Svenska Kyrkan, Borås, Eld och matlagning 2021

Dyslexiförbundet, Skåne, Eld och matlagning 2021

Eton Systems, Borås, Eld och matlagning 2021

Astecon, Borås, Eld och matlagning 2021

Stiftelsen för byggandets managementfrågor, Borås, Eld och matlagning 2021

Landslaget i Fältritt Svenska Ridsportförbundet, Borås, Överlevnadsdygn 2021

Olden Bygg & Miljö, Borås, Överlevnadsdag 2021

Agama Technologies AB, Småland, Överlevnadsdygn 2021

Borås kommun Parkering AB, Borås, Eld och matlagning 2020

Läs deras recensioner