Det sägs att magi händer utanför komfortzonen! Vi vågar lova att här finns nästa nivå av teambuilding eller företagsevent. Långt bort från de vanliga konferenshotellen och deras utbud finner ni en rad olika upplevelser hos oss. Här finns något för alla grupper. Ledningsgruppen som vill testa något nytt för att stärka banden i gruppen, tjejerna som vill ge sin kompis en möhippa att minnas eller laget som vill kicka igång den nya säsongen på ett nytt och roligt sätt.

De som vill uppleva det extraordinära äventyret bokar ett dygn i skogen. Få aktiviteter svetsar samman en grupp så snabbt som att få lösa de olika utmaningar ett sådant dygn ställer.  För er som inte riktigt är så vågade ännu erbjuder vi olika skräddarsydda dags- och kvällsaktiviteter fyllda med kunskap, utmaningar och gemenskap.

För er som inte är redo att ta hela steget ut i vildmarken, vi kan komma till er, till er konferens och genomföra en kortare aktivitet i när området. Eldaktivitet med tändstål är mycket uppskattat, vem gillar inte att stara en eld? Men även täljning får höga poäng och gruppen får en nästan meditativ upplevelse när alla kommer igång med att tälja och vem gillar inte att skapa någotning med händerna att vara stolt över.

Vi på All In Nature Sweden är måna om att våra kunder alltid skall få en upplevelse att minnas. Vi anpassar därför gärna våra aktiviteter efter era önskemål. Välkomna att klicka er vidare för inspiration och tveka inte att kontakta oss för att skräddarsy ert nästa äventyr.

Event Teambuliding företag

Fyra enkla skäl till att välja oss

Kunskap –  få kunskaper och färdigheter som är värda något på riktigt i friluftslivet eller en överlevnadssituation.

Utmaningar – klara av saker som får er att växa, det är ni som gör det möjligt, inte vi

Naturupplevelser – vi strävar efter bildsköna platser, ingen onödig lyxutrustning som solkar vyerna, sot och jord på händer är inte farligt

Gemenskap – alla i gruppen måste bidra, ingen står utanför, ni arbetar med kroppen under dagen och ni får känslan av ”vi klarade det” och en stärkt respekt för varandra och en starkare lagkänsla än innan ni kom till oss

Teambuilding och event

Här nedan kan du klicka dig fram till en teambuilding eller ett event som passar just ditt gäng! Vi kan också skräddarsy aktiviteten efter era önskemål. Och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! Vi kan också kombinera våra praktiska aktiviteter med en spännande och lärorik föreläsning klicka HÄR för att läsa mer om föreläsningar.

Eldaktivitet med tändstål

Tälja en sked

Guidad fjällvandring eller fjälltur

Överlevnadsdag

Överlevnadsdygn

Överlevnadsäventyr