Det sägs att magi händer utanför komfortzonen… vi vågar lova att här finns nästa nivå av teambuilding eller företagsevent. Långt bort från de vanliga konferenshotellen och deras utbud finner ni en rad olika upplevelser hos oss. Hos oss finns något för alla grupper. Ledningsgruppen som vill testa något nytt för att stärka banden i gruppen, tjejerna som vill ge sin kompis en möhippa att minnas eller laget som vill kicka igång den nya säsongen på ett nytt och roligt sätt.

De som vill uppleva det extraordinära äventyret bokar ett dygn i skogen. Få aktiviteter svetsar samman en grupp så snabbt som att få lösa de olika utmaningar ett sådant dygn ställer.  För er som inte riktigt är så vågade ännu erbjuder vi olika skräddarsydda dags- och kvällsaktiviteter fyllda med kunskap, utmaningar och gemenskap.

Vi på All in Nature SWEDEN är måna om att våra kunder alltid skall få en upplevelse att minnas. Vi anpassar därför gärna våra aktiviteter efter era önskemål. Välkomna att klicka er vidare för inspiration och tveka inte att kontakta oss för att skräddarsy ert nästa äventyr.

Teambuilding och event

Tälja en skedEldaktivitet med matlagningÖverlevnadsdagÖverlevnadsdygnÖverlevnadsäventyr