Matlagningskurs forntida teknik
Kursdeltagare förbereder grönsaker. Samtidigt som stenar för kokgropen värms i förgrunden.

Elden har använts som huvudsaklig värmekälla för matlagning i tusentals år.  Upplev att tillaga en måltid med en över 10 000 år gammal teknik. Ni kommer att göra allt arbete under handledning av våra överlevnadsexperter samt vår kock som är kökschef på restaurang “the company”, textilhögskolan i Borås.

Kursen hålls utomhus under primitiva former. Redskapen kommer att vara så enkla som möjligt och vissa redskap kommer du själv att få tillverka.

Ni får under dagen uppleva känslan av att gemensamt ha presterat en unik måltid, samtidigt som en rofylld känsla infinner sig a både elden och skogen.

Väl passande måltidsdrycker serveras till maten, kaffe och fika under förberedelserna ingår.

Går att utöka matlagningen till att omfatta tre rätter om så önskas, det krävs då någon timma extra.

Rosmarin och vitlöksfylld lammstek i näverpaket.
Rosmarin och vitlöksfylld lammstek i näverpaket.

Tid: ca 6 timmar

Deltagarantal: 6-18 (hör av er vid annat antal)

Pris: Offert lämnas gärna på begäran.

Plats: Skogen 5 km utanför Borås centrum, eller enligt överenskommelse.

Kontakt:  info@allinnature.se

Vår huvudrätt.
Vår huvudrätt.