Att ständigt utveckla sig och att aldrig vara nöjd är en mycket viktig del i utvecklingen av våra kurser.
Nedan följer citat från kursdeltagare efter olika aktiviteter.

Överlevnadskurs BAS
"Jag kan inte plocka ut vad som gav mig mest för det var så mycket som var bra."
"Mycket lärorik .. tycker de flesta ingående moment lärde mig något .. men jag tycker ändå erfarenheten är det viktigaste jag tar med mig .. att ha praktiskt fått pröva det man lärt sig och även få testa hur man reagera i en överlevnadssituation."
"Jag ville bara tacka för den fantastiska upplevelsen förra helgen. Det var något alldeles utöver det vanliga. När jag åkte hem från kursen var befann jag i ett stort lyckorus. Det var en av mitt livs största upplevelser.
När jag funderar på det så här i efterhand så känns det som kursen stärkte både mitt självförtroende och självkänsla. Jag kommer alltid bära med mig minnen från den."
  Eldkurs för årstiden
"Det var en kurs i ödmjukhet"
Sjukvårdskurs
"Bra blandning av teori och praktik"
"Go och glad instruktör med bred kunskap och mycket erfarenhet inom ämnet sjukvård."
"Bra pedagog med härlig inlevelse som bjuder till av sig själv, bra!"
Teambuilding överlevnadsdygn
"En upplevelse jag kommer att minnas - bra balans mellan tufft arbete och njutning. Kursen anpassades väl efter gruppens förmåga och den tid vi hade 
tillgänglig."
"Bra aktiviteter, man lärde sig praktiska saker och fick handfasta tips. Roligt att få jobba lite med kroppen och att tillsammans bygga något. Lätt att 
motivera sig att jobba på då det är man själv som får 'lida' och/eller får det bekvämt beroende på hur hårt (och smart!) man jobbar. Jättebra ..."
Teambuilding eldaktivitet med lunch
"Torbjörn lärde oss att tända eld med tändstål, vad man ska använda från skogen för att lyckas, att rena vatten, mm. Med våra nya kunskaper fick vi 
tillsammans laga mat över öppen eld. Det finns inget som slår en måltid ute i skogen som man lagat tillsammans med härliga människor. Det här vill jag göra igen!"